GPS навигация със софтуер за камион

29 November , 2018, 3:25 pm


GPS навигациите са много популярни устройства, които са познати на пазара и все по-често се срещат по таблата на автомобилите. Особено подходящи са за онези, чиято професия е обвързана с пътувания и шофиране, най-вече в непознати участъци. Сред навигациите има голямо разнообразие като най-основната разлика, която съществува между всички тях, е предназначението им. Заводите за производство на навигационни системи са се постарали да разработят специализирани софтуер за навигация за различните превозни средства, за които тя ще се използва. Това се оказва и изключително полезно изобретение, което спестява изключително много време, проблеми и пари. Навигацията прави това посредством специалните си функции, в зависимост от приложението. Сред офертите за навигации срещаме и различните видове – навигация за кола, навигация за камион, мотор, спорт, ръчни GPS, кемпер и т.н. Всеки един продукт е различен според софтуера и функциите си, както и дизайна за някои от тях, които го изискват, като навигацията за мотор.


Едни от най-специфичните характеристики принадлежат на навигацията за камион. Тя има съществени разлики от останалите продукти като навигацията за кола например. Функциите като наличието на карти на Европа, България или други страни според модела, предупреждения за възможни полицейски постове, скоростни ограничения, забрани, точки на интерес, възпроизвеждане на файлове с определен формат, са базовите функции. Освен базови функции, навигацията със софтуер за камион притежава и една специфична опция за добавяне на параметрите на камиона. Това са данните за тегло, дължина, ширина, тонаж, брой оси, товар. Веднъж въведени, те се използват от навигационния софтуер за специално изчисляване на маршрут съобразно тях. Така посоченият път ще избягва всички участъци, където има наличие на забрани или специален регламент за движение на превозни средства от категорията на това, чието параметри са въведени. По този начин потребителят, който използва навигацията, ще избегне проблеми, глоби и наистина големи главоболия. Нарушаване на правилата за движение е сериозен проблем, особено когато сте в чужда страна, където не сте наясно с правила, език и норми. Ситуацията е утежнена и от факта, че карате превозно средство със значителни габарити и сте ограничен откъм маневреност, възможност за паркиране и движение. От тази гледна точка това да притежавате добра навигация за камион изглежда задължително условие.
 

За щастие днес може лесно да се сдобиете с такава на добра цена и с наистина добро качество. Добри навигации със софтуер за камион се предлагат от марките Garmin, TomTom, Leos, North cross, Wayteq и други, като всички те притежават специализиран софтуер с тези функции. Разбира се, съществуващите разлики между тях се състоят в степента на качество и функции, които притежават. Изборът на подходяща навигация зависи изцяло от възможностите и нуждите на потребителя.« Back to news list
 Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

Плащания

Плащането се извършва чрез БАНКОВ ПРЕВОД или НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.

Партньори

gps навигация

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail - office@leos.bg