Подходяща GPS навигация за вашата ваканция

28 November , 2018, 2:57 pm


Наближават празници и вие сте готови с плана си за почивка. Предстои ви прекрасно пътуване до място, където не сте били, и сте се подготвили много добре за него. Така ли е и дали не пропускате нещо? Колко пъти сте спирали случайни хора, за да Ви упътят? Колко пъти табелите са ви подвеждали и са ви давали неясни насоки? Колко жалко, че има и случаи, в които дори сте объркали посоката, и сте се отклонили от маршрута. Определено не е приятно да си губите времето по пътя, вместо да се насладите спокойно на пътуването си. Е, вече има начин да вземете мерки предварително и да се застраховате.
 

GPS навигациите са създадени, за да ви улеснят с това. Сега вие може спокойно да организирате пътуването си, да седнете зад волана, да въведете желаната крайна цел и да поемете спокойно и уверено към нея. Няма нужда да губите време в търсенето на правилната посока, да се тревожите и притеснявате. Бързо и лесно може да откриете сигурна и добра GPS навигация, която да ви бъде верен спътник и навигатор до желаната цел.
 

Разнообразието от навигации на пазара наистина е голямо. Това е предимство, понеже конкуренцията е подобрила представянето на производителите в техните продукти, и сега можем лесно да се сдобием с подходяща навигация на ниска цена. Разнообразието ни радва и с множество функции. Нашата навигация може да им а Bluetooth и така да я ползваме като хендсфри, като си гарантираме сигурно и лесно шофиране, докато провеждаме разговори. Тя може да бъде с функционална операционна система Андроид и така да имаме възможност за връзка с Интернет и достъп до всяка желана информация или приложение. Нашата навигация може да бъде с различна големина и технически параметри. Пазарът предлага и различни модели навигации с безплатни актуализации на картите, като така можем лесно и безплатно да ги поддържаме актуални и точни. За наша радост всичко това е лесно и бързо достъпно без необходимост от тежки и големи инвестиции. Наистина, днес може да намерите прецизна навигация на достъпна цена без драма. Добри навигации се предлагат от известни европейски марки като Wayteq, Leos, North cross, Orion, Prestigio, както и от световни марки като Garmin и TomTom. Почти всички модели се предлагат с карти на Европа, включително и България, които са актуални. Освен картата, софтуерът разполага и с предупреждения за полицейски постове, забрани, опасности, скоростни ограничение, точки на интерес по пътя като ресторанти, забележителности, мотели и други. Тоест, вие не само ще може да разчитате, че ще стигнете лесно до желаната дестинация, а и че ще знаете къде по пътя може да отседнете, да се нахраните и т.н. Неизвестността не е проблем, дори ако сте в друга държава. С вашата нова навигация няма непознати маршрути, няма притеснения и лутане. Ще можете да се насладите на приятно и леко пътуване, лишено от главоболия и притеснение.
 « Back to news list
 Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

Плащания

Плащането се извършва чрез БАНКОВ ПРЕВОД или НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.

Партньори

gps навигация

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail - office@leos.bg