GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER
GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER
GPS навигация за кола, кемпер и каравана TomTom GO CAMPER с карти на цял свят
Гаранция: 24 месеца

GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER GPS навигация за кемпер TomTom GO CAMPER
Нова цена: 944.00 лв.
или 12 x 41.20 лв. на месец с TBI

 Бърза поръчка


Без регистрация! Оставете само име и телефон и ние ще се свържем с вас!


Име и фамилия:*

Телефон:*
Град и адрес:*
Забележка:
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
 
  • Дейтали за продукта
  • Характеристики
  • Подобни продукти

Представяме ви най-новата навигация от TomTom  - модел GO CAMPER. Това е първата навигация от бранда със специализирана опция за кемпер. Навигацията включва уникални и иновативни за марката опции, както и карти на цял свят.


Прегледайте специалното ни ревю на TomTom GO CAMPER
Ключови характеристики


Актуализации чрез Wi-Fi

Маршрутизиране с опции за кемпер, каравана и кола

Точки на интерес за къмпинг, каравани и автомобили

Доживотни актуализации

Услуги от TomTom чрез вградена SIM карта

Хендсфри разговори


Маршрутизиране за кола, кемпер и каравана
Независимо дали карате кола, голям кемпер или каравана, ще получите персонализирани маршрути според размерите, теглото и максималната скорост на вашето превозно средство. 1
Точки на интерес
Милиони интересни места, включително специални локации, предназначени за кемпери и каравани. 2
Актуализации чрез Wi-Fi

Можете лесно и бързо да се сдобиете с най-новите карти и софтуер за вашия TomTom GO Camper посредством вградения Wi-Fi. Не е необходим достъп до компютър. 3
Планирайте пътуванията си с TomTom Road

Открийте най-добрите маршрути по целия свят, персонализирайте ги лесно, така че да можете да се отпуснете и да се чувствате спокойни по пътя.
TomTom MyDrive

Планирайте маршрути, проверявайте трафика в реално време и запазвайте любимите си такива от вашия смартфон, таблет или компютър.
Съобщения за смартфон

Вашият TomTom GO Camper може да прочете "на глас" съобщенията от телефона ви, докато вие не отделяте ръце на волана и очи от пътя.Хендсфри разговори

Вашият TomTom GO Camper е проектиран да предоставя чисти и ясни хендсфри разговори. Просто свържете телефона и навигацията си. 4 

Услуги от TomTom чрез вградена SIM карта
Възползвайте се от услугите на TomTom, като информация за трафик и скоростни камери, чрез вградената SIM карта на TomTom GO. Няма такси за роуминг при шофиране в чужбина. 5
Доживотен трафик

Безупречно точната информация за трафика позволява на TomTom GO Camper интелигентно да планира маршрута ви според трафика.6
Доживотен ъпдейт на информацията за камери

Получавайте редовни актуализации на стационарни и мобилни камери за скорост безплатно за вашия TomTom GO Camper. 7
Доживотен ъпдейт на картите, специално предназначени за каравани и кемпери

Изтеглете безплатните актуализации с най-новите промени на пътя веднага, щом станат достъпни. 6
Съвместим със Siri и Google Now ™

Активирайте и говорете с Siri или с Google Now ™ с докосването на един бутон и използването на микрофона на навигацията. 8
Камери за скорост

TomTom GO Camper проследява скоростта ви в зоните, където има камери за скорост, и ви предупреждава, щом приближите границата на скоростта.
Активна магнитна стойка

Благодарение на специалната магнитна стойка от комплекта можете да монтирате навигацията лесно и бързо.
Интерактивен екран

Контролирайте лесно интерактивния екран на TomTom GO Camper с пръстите си. Докоснете картата, маршрута или иконите за пряк път до ключовите функции на навигацията.
Гласов контрол

Контролирайте своя TomTom GO Camper с гласа си, без да губите концентрация от шофирането. Кажете „Hello TomTom“, за да започнете.

 Указване на лентата на движение

TomTom GO CAMPER ще ви укаже коя лента да използвате на ключови кръстовища или изходи от магистрала, за да избегнете пропускане на завой и объркване на пътя.
 

Технически спецификации

Размери:162,9 x 105,60 x 18,60

Тегло: 262 грама

Живот на батерията: Един час

Разделителна способност на дисплея: 800 x 480

Размер на дисплея: 6 инча (15 см)

Тип монтаж: Активна магнитна стойка

Bluetooth: да

Wi-Fi: да

Съвместимост с карта памет: микро SD

Вътрешна памет: 16GB

Максимален размер на картата с памет: 32GB

Тъч скрийн: да

Тип сензорен екран: Капацитивен дисплей

Гласов контрол: да, НЕ е наличен на български език

Вградена SIM карта и данни за услуги: да

Микро USB порт: да

Хендсфри разговори: да

Siri и Google Now: поддържа

QuickGPSFix: да

Вграден микрофон: да

3D сгради: да

Доживотна актуализация:

Карти на Европа

Камери за скорост

Трафик

Тегло на кутията: 612 g

Размери на кутията: 210 х 137 х 83 mm


Покритие на TomTom GO CAMPER:

Покритие на карти, Покритие на скоростни камери, Трафик покритие


Гаранция: 24 месеца1. Наличността на спецификациите и регламента за движение на кемперите и караваните може да се различава в отделните страни и няма гаранция, че характеристиките на кемпера или караваната ще бъдат отчетени при всички предложения за всички маршрути. Винаги следвайте пътните знаци и приложимите закони за отделните райони.
2. Въпреки че цялата информация, предоставена от трети страни, е проверена внимателно, TomTom не може да гарантира, че подробностите по точките на интерес са пълни или точни. TomTom не носи отговорност за това съдържание или характеристики за какъвто и да е вид щети, които са резултат от използването или достъпа до тези точки на интерес.
3. Wi-Fi® е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance®.
4. Думата Bluetooth и loVIA са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от TomTom е под лиценз. Други търговски марки и търговски наименования принадлежат на съответните им собственици.
5. Услугите на TomTom чрез вградената SIM карта са ограничени до страните, включени в картата, инсталирана на устройството ви, когато го закупите.
6. Късае се до полезният живот на устройството, което означава периода от време, през който TomTom продължава да поддържа вашето устройство с актуализации на софтуера, услуги, съдържание или аксесоари. Устройството ще е достигнало края на полезния си живот, когато вече не са налични или ако не са изтеглени актуализации за устройството за период от 36 месеца или повече. За повече информация посетете tomtom.com/lifetime.
7. За да научите повече за Lifetime TomTom Services (услугите на TomTom) като доживотен ъпдейт на картите, трафика и камерите за скорост, моля, посетете tomtom.com/lifetime. Информация за камери за скорост не се предлагат в Швейцария или Франция. Във Франция имате достъп само до Опасните зони.
8. Siri е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Услугата Google Now ™ е търговска марка на Google Inc.

 Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

Плащания

Плащането се извършва чрез БАНКОВ ПРЕВОД или НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.

Партньори

gps навигация

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail - office@leos.bg